Tandmellemrum

Alt for god plads til tænderne?

Nogle mennesker har kun et stort mellemrum mellem fortænderne. Andre har god plads mellem alle tænderne i munden. Ingen af delene er i reglen udtryk for noget usundt, og derfor er behandling for tandmellemrum i de fleste tilfælde kosmetisk betinget. – Faktisk kan god plads mellem tænderne give grundlag for ekstra god mundhygiejne, da det er nemmere at komme til med tandbørsten.

Om tandmellemrum

Et stort mellemrum imellem tænderne er naturligt forekommende og skyldes, at tandbuen/kæben og tænderne ikke størrelsesmæssigt matcher. Dette selvfølgelig fordi ikke to mennesker er skabt ens.

Et smil med tandmellemrum tiltrækker opmærksomhed, og det udnyttes bl.a. af modeindustrien. Både førhen og nu. Et godt eksempel på dette er fx supermodellen Georgia May Jagger, som er datter af rockmusikeren Mick Jagger og supermodellen Jerry Hall. Ønsker du at få udlignet mellemrummet imellem fx dine fortænder, står vi klar til at vurdere og rådgive dig i hvilken behandlingsmulighed, der er bedst egnet i netop dit tilfælde. Der er nemlig flere muligheder. Vi kan enten bygge plast eller porcelæn på tænderne og derved gøre dem bredere tandfacader, kosmetisk tandbehandling eller vi kan rette tænderne med invisalign, hvorved mellemrummet også vil kunne udlignes.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE ELLER

Bestil tid

[chatbot]