Invisalign

Få et nyt og flot smil med invisalign

Har du nogensinde drømt om et smukt smil med perfekt lige tænder, Invisalign er løsningen. Måske har du allerede hørt om Invisalign, men hvis ikke, er det på tide at lære det at kende. Der er ingen grund til at skjule dit smil, og nu behøver du ikke gå på kompromis med en synlig bøjle for at opnå det smil, du drømmer om. Invisalign er den ideelle løsning med sin næsten usynlige bøjle. Hos Smil med Østergaard har vi vores egen Invisalign specialist, Jacob, der er klar til at hjælpe dig med at opnå det smil, du ønsker.

Invisalign – Den usynlige løsning til tandregulering

Invisalign repræsenterer et usynligt system til tandregulering, som giver dig mulighed for at korrigere dine tænder uden brug af togskinner eller synlige bøjler. Dette system består af en næsten gennemsigtig skinne, der bliver individuelt tilpasset hver enkelt patients tandsæt.

Hvis du overvejer at benytte Invisalign til at rette dine tænder, tilbyder vi en gratis forundersøgelse, hvor vores tandlæge vil give dig al den information, du har brug for, angående tandregulering med Invisalign.

Gratis konsultation og prisoverslag på invisalign

Hos Smil Med Østergaard sørger vi for at du ikke får nogen overraskelser, også når det gælder Invisalign behandlinger. Derfor tilbyder vi en gratis konsultation, samt prisoverslag på en invisalign behandling. Hvis du overvejer en invisalign behandling, kan du derfor ringe ind og booke en gratis konsultation, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Hvem har gavn af tandretning med invisalign?

Hos Smil Med Østergaard retter vi ofte tænder med invisalign af kosmetiske årsager, men det kan også være grundet slid i fronten af munden. Hvis du overvejer en tandregulering, er det en god ide at komme til forundersøgelse, for at se om invisalign er noget for dig.

Prisen på tandretning med invisalign?

Hos Smil Med Østergaard starter prisen for en invisalign på 42.000 kr. Det kan dog varierer fra patient til patient alt efter hvor mange invisalign skinner, som skal fremstilles, for at nå i mål. Når du kommer til gratis konsultation, kan du få en ca. pris på hvad netop din behandling kommer til at koste.

Invisalign behandlingsforløb

01 Vi indgår dialog med dig om dine behov og ønsker. Det første skridt mod en invisalign behandling, er at komme til gratis forundersøgelse hos en tandlæge. Her vil man få foretaget et digitalt scan, som bruges til at fremstille skræddersyet invisalign skinner.

02 Når man vælger at påbegynde tandreguleringen tager det ca. 2 uger at fremstille de første skinner.

03 Når skinnerne er fremstillet, bliver man kaldt ind til en konsultation hos tandlægen, som udleverer de første skinner. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at slibe i mellem nogle af tænderne, for at gøre plads til tandreguleringen. Hvis dette er tilfældet, vil man gøre dette samme dag, som man får udleveret de første invisalign skinner. Der vil desuden blive lagt små plastfyldninger på dine tænder, for at guide dine tænder på rette vej.

04 Man skal skifte sine skinner hver uge. Derfor får man typisk skinner med hjem til en måned, hvorefter man kommer til tjek hos tandlægen, for at se at alt er som det skal være. Et invisalign forløb er forskelligt fra patient til patient. Nogle patienter er færdige med deres tandregulering efter seks måneder, mens andre skal bruge skinnerne i 1,5 år.

05 Du skal hele tiden have dine skinner på – undtagelse ved spisning og tandbørstning.

06 Tillykke med dit nye smil!

Hør Jacob fortælle om invisalign

Vi gør os altid umage for at give god og informativ rådgivning om invisalign, så du er bedst muligt klædt på inden du opstarter din invisalign behandling. Derfor kan du her i videoen høre vores tandlæge og invisalign ekspert Jacob Krogsgaard, fortælle om det populære tandregulerings system.

Ofte stillede spørgsmål – Invisalign

Hvad skal man være opmærksom på ved tandretning med invisalign?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at man skal bruge invisalign skinnerne mindst 22 timer i døgnet, for at opnå det ønskede resultat. Det betyder at man kun må tage skinnerne af, når man børster tænder, spiser eller drikker andet end vand.Når man har spist, er det vigtigt at få børstet tænder, inden man tager invisalign skinnerne på igen.

Tænderne kan godt blive ømme, hvilket er helt normalt. Det betyder blot at tænderne rykker sig.

Hvad er prisen for invisalign tandretning?

Prisen for en invisalign behandling varierer, alt efter hvor mange skinner der er nødvendige for det ønskede resultat. Prisen hos Smil Med Østergaard starter ofte fra 42.000 kr. for både over- og undermund.

Kan alle få invisalign?

Det er ikke alle der har gavn af tandretning med invisalign. Derfor er det vigtigt at komme til er forundersøgelse, hvor tandlægen undersøger tandsættet grundigt, for at se om det ønskede resultat kan opnås med invisalign.

Kan man få tilskud til invisalign tandregulering?

Smil Med Østergaard har to forskellige finansieringsmuligheder, som man kan læse mere om her.

Retter i tænder med en almindelig bøjle eller andre metoder end invisalign?

Nej. Hos Smil Med Østergaard bruger vi udelukkende invisalign til tandregulering.

Hvor mange timer i døgnet skal man bruge invisalign skinnerne?

Det er vigtigt at man bruger sine invisalign skinner mindst 22 timer i døgnet, for at opnå det ønskede resultat.Se vores priser på et tandeftersyn her.

Hvor lang tid tager det af få rettet tænder med invisalign?

Det er forskelligt hvor langt behandlingsforløbet med invisalign tandretning tager. Man kan komme til en gratis forundersøgelse, og få en vejledende plan for sit invisalign forløb.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE ELLER

Bestil tid

[chatbot]