Om Smil Med Østergaard

10 ÅRS HISTORIE

Smil Med Østergaard

2013

Vores første tandlægeklinik

I 2013 erhvervede firmaet “Tandlæge Nadia Østergaard ApS” Tandlægerne i Roslev. I 2014 gennemgik tandlægeklinikken en omfattende ombygning for at afspejle ejerne, Nadia og Heinis, mission for klinikken: At sikre, at alle patienter føler sig trygge. Det første skridt i denne retning var at skabe en imødekommende og indbydende klinik.

2015

Opkøbet af Tandlægerne i Karup

I 2015 erhvervede Nadia Østergaard Aps Tandlægerne i Karup. Derudover besluttede vi i 2016 at foretage en omfattende ombygning af klinikken.

2018

Smil Med Østergaard Skive

I 2018 foretog vi opkøbet af fire klinikker i Skive, som vi fusionerede på Tværgade 4 i Skive. På samme tid begyndte ejerne, Nadia og Heini, at overveje et nyt navn til virksomheden. Heinis niece foreslog navnet “Smil Med Østergaard,” og det blev således valgt som virksomhedens nye navn.

2020

Frederiks og Karup

I 2020 blev Karup sammenført med en ny klinik i Frederiks. Som følge heraf har Smil Med Østergaard ikke længere en tandlægeklinik i Karup, men i Frederiks.

2021

Nykøbing Mors åbning

I 2021 blev klinikken, der tidligere tilhørte Tandlæge Lissi Nielsen, opkøbt, og Smil Med Østergaard Nykøbing Mors blev etableret. Ombygningen af klinikken begyndte i 2022 og blev afsluttet i oktober måned.

2023

Smil med Østergaard Viborg

I 2023 blev Tandlæge Claus Traberg og Akcept Tandlægeklinik opkøbt af Smil Med Østergaard. Begge klinikker blev integreret på adressen i Toldboden (sundhedshuset), og dermed blev Smil Med Østergaard Viborg etableret.

Smil med Østergaard

Velkommen til Tandlæge Smil med Østergaard, hvor dit smil er vores passion! Hos os går kvalitet og komfort hånd i hånd, og vi arbejder hver dag for at give dig den bedste tandlægeoplevelse. 

[chatbot]