Tandlæge Frederiks

Smil med Østergaard Frederiks

Kom trygt! Vi gør os stor umage med hver eneste behandling

Smil Med Østergaard Frederiks er resultatet af fusionen mellem to mindre klinikker, der nu udgør en større og mere moderne tandlægeklinik centralt beliggende i Frederiks. Denne klinik blev etableret i 2021 og har siden gennemgået en omhyggelig indretning af lokalerne for at skabe en tryg og behagelig atmosfære for vores værdsatte patienter.

Vi har i dag et dedikeret team, der står klar til at betjene både børn og voksne patienter. Vores tandlægeklinik er designet med fokus på tilgængelighed og er handicapvenlig. Beliggende i umiddelbar nærhed af både lægehuset og fysioterapiklinikken, ønsker vi at gøre det så bekvemt som muligt for vores patienter at modtage den bedste tandpleje i Frederiks.

Kontakt

TANDLÆGEKLINIK -OGSÅ TIL BØRN

Vi tilstræber at have en god stemning på klinikken, hvor der er god tid til behandlinger, og vi vil gøre alt for at du skal føle dig tryg og i gode hænder. Vi har mange års erfaring med tandbehandling af børn og unge, og vi lægger stor vægt på at børnene og de unge føler sig trygge, når de kommer hos os. Vi gøre os umage for at skabe et univers i børnehøjde, som forhåbentligt vil kunne medvirke til, at børnene opbygger et sundt og afslappet forhold til tandpleje. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med behandlingen. Vi vil gerne hjælpe dig med at få gode og stærke tænder og dermed en god livskvalitet. Det er altid dig der bestemmer, hvilken behandling du ønsker – på grundlag af vores rådgivning.

Se videoen af vores klinik i Frederiks

[chatbot]